Who, What & When


Četvrtkom od 20.30 u Centru za likovno obrazovanje “Šumatovačka” u Šumatovačkoj ulici broj 122 možete crtati sa nama na otvorenoj  radionici stripa
Ponesite oštre olovke, pera, četkice. Ukoliko nemate ideju, mi imamo temu. I to dobru!
Dobro došli!

________________________________


Šlic strip sekciju čine autori i autorke koji se bave alternativnim i eksperimentalnim stripom i ilustracijama, pisanjem kratkih priča i pravljenjem treš i animiranih filmova od 2000. godine. “Šlic radionica” praktikuje otvoren i interaktivni rad čiji je cilj da podstakne mlade u bavljenju alternativnim umetnostima.

Pored kreativnog rada, strip sekcija se bavi odabirom radova i objavljivanjem izdanja među kojima je najznačajniji strip časopis “Šlic” (http://shlitzcomics.blogspot.com/p/izdanja.html), autorski, kolektivni strip fanzini kao i tematska izdanja. Strip časopis "Šlic" zamišljen je kao izdanje u kome pored mladih i neafirmisanih autora i autorki, kojima se pruža polazna osnova i motivacija za rad na stripu, objavljuju i  afirmisani.
Koordinator “Šlic radionice” i urednik strip časopisa “Šlic” je Bambi Saša Tomasović, a redakciju čine: Asterijan Bojan Milojević, Taša Tamara Antonijević, Zigomar Borivoje Grbić i Jelisaveta N. Jelena Kurjak.Koordinator radionice:
Saša Tomasović
Workshop Coordinator

Redakcija:
editorial office